Workshops

Ook voor onderstaande workshops heb je geen creatieve achtergrond nodig. Het proces wat je doormaakt is belangrijker dan het resultaat. Laat je verrassen wat er ontstaat! In elke workshop zal ook een visualisatie of lichaamswerk voorkomen.  Een workshop duurt ongeveer 2.5 uur. Heb je interesse stuur me een berichtje via het onderstaande contactformulier en ik neem contact met je op.

Wat je zoekt, dat vindt jou!

In het dagelijks leven zijn we in onze gedachten vaak bezig met wat niet goed ging op een dag, je maakte een opmerking tegen iemand waar je meteen spijt van had. Of je voelt je schuldig omdat je niet zoveel op een dag gedaan had als dat je eigenlijk wilde. Maar bedenk dat er ook veel mooie dingen op een dag gebeuren waar je ook even bij stil mag staan.

In de workshop ‘wat je zoekt, dat vindt jou’ gaan we daar mee aan de slag, het is een workshop waarin we met ecoline gaan kleuren, dat wordt de ondergrond voor een collage die voor jou zelf zal spreken. Tenslotte maken we door middel van woorden nog verbinding met het door jou gemaakte werk. Het is een verrassende workshop met bijzondere inzichten. Het samen delen van getoonde werk is bijzonder om te mogen ervaren. Kosten 50 euro per persoon, inclusief materialen. 

 

 

Heden, verleden en toekomst.

Met behulp van woordkaartjes en kwaliteitkaartjes gaan we vanuit het heden waarnemen waar je staat op je levensweg.  Verleden, heden en toekomst worden vanuit het nu waargenomen. Keuze uit materiaal waar we mee werken zal zijn softpastel, oliepastel of kleurpotloden.       Kosten 50 euro per persoon, inclusief materialen.

 

Volg je hart

Deze workshop gaat  over de kracht van ons hart.  Inleiding start met een verhaaltje,  daarna doen we een schrijfopdracht en  tenslotte werken we we beeldend met collagemateriaal en oliepastel. Het is een workshop waarin we elkaar ook iets geven.  Kosten 50 euro per persoon, inclusief materialen.

 

Contact