Workshops

Ook voor onderstaande workshops heb je geen creatieve achtergrond nodig. Het proces wat je doormaakt is belangrijker dan het resultaat. Laat je verrassen wat er ontstaat! In elke workshop zal ook een visualisatie of lichaamswerk voorkomen.  Heb je interesse stuur me een berichtje via het onderstaande contactformulier en ik neem contact met je op.

Wat je zoekt, dat vindt jou!

In het dagelijks leven zijn we in onze gedachten vaak bezig met wat niet goed ging op een dag, je maakte een opmerking tegen iemand waar je meteen spijt van had. Of je voelt je schuldig omdat je niet zoveel op een dag gedaan had als dat je eigenlijk wilde. Maar bedenk dat er ook veel mooie dingen op een dag gebeuren waar je ook even bij stil mag staan.

In de workshop ‘wat je zoekt, dat vindt jou’ gaan we daar mee aan de slag, het is een workshop waarin we met ecoline gaan kleuren, dat wordt de ondergrond voor een collage die voor jou zelf zal spreken. Tenslotte maken we door middel van woorden nog verbinding met het door jou gemaakte werk. Het is een verrassende workshop met bijzondere inzichten. Het samen delen van getoonde werk is bijzonder om te mogen ervaren. Duur van de workshsop is 2,5 uur. Kosten 49 euro per persoon, inclusief materialen, koffie thee en wat lekkers erbij. 

 

 

 

Voor altijd anders

Verlies kunnen we niet vermijden, het komt in veel verschillende manieren in ons leven en verandert ons voor altijd. Als je het ergste verdriet hebt verwerkt ontstaat er ruimte om naar de toekomst te kijken.

Je leven is anders geworden en zal ook nooit meer hetzelfde kunnen zijn als voorheen.

In deze workshop gaan we aan de slag met diverse materialen zoals stukjes stof, collagemateriaal uit tijdschriften, acrylverf en inkt. Dit gebruiken we om meerdere lagen over elkaar te vormen en zo een uniek schilderij te maken. Durf je creativiteit de vrije loop te laten en buiten de standaard hokjes te denken.

Deze workshop duurt 3 uur, kosten zijn 65 euro per persoon inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers erbij.

Contact